Nya lägenheten

Nu har vi bott i vår nya lägenhet i ca en vecka och vi trivs redan så bra. Sakta men säkert kommer allt på plats. Vi har fortfarande två fondväggar vi vill måla över så än finns det lite att göra innan allt blir i sin ordning. Det känns så bra att bo i ett lugnt område med parkering på gatan utanför huset och svartån runt husknuten, perfekt för promenader med Stina. Flera bilder kommer när vi kommit mer iordning :)

Sista dagen i oktober

Tänk att det redan är sista oktober och att det är mindre än två månader kvar till jul. Jag måste erkänna att jag längar redan nu till att få sätta upp adventsstjärnor och börja julbaka.
 
Igår jobbade jag stängning så imorse passade jag på att unna mig sovmorgon då jag idag är "ledig" med hemmaplugg. Startade dagen med en chiapudding och en kopp kaffe framför Malou efter 10 för att nu ta tag i dagens tentaplugg. Jag fick i veckan reda på att jag fick VG på förra tentan, jippi! Något jag inte hade väntat mig så nu gäller det för mig att sätta VG på fredagens tenta för att få VG i slutbetyg på kursen. Fullt ös fram till fredag helt enkelt, hej så länge!