Operation

Idag var det dags, dagen då jag fick operera mina åderbrock som jag haft på benet. Jag var nog nervösare än vad jag trott för när knivar, nålar och slangar åkte fram lyckades jag svimma.. jag har aldrig svimmat tidigare och blev helt chockad. Operationen gick snabbt och bra men med endast lokalbedövning var det inte helt smärtfritt.. nu är det över och jag ligger hemma i sängen med fötterna i högläge och vilar. Så skönt att detta är över! 

Hallå its me

Efter veckor (månader?) av strul med uppladdningen av bilder till bloggen har det varit väldigt dåliga uppdateringar här. Så här kommer en lite kort uppdatering på vad jag gjort under tiden. Jag har cyklat vasaloppsspinning, tränat, åkt skidor, ätit på jobbets egna mat & vinbar (ja vi har en bar mitt i butiken) och pluggat. Vardagen har rullat på helt enkelt :)

Krakow

Min 25års present till Björn var en helg till Krakow. Vi fick även med oss Jenny och Anton på resan vilket gjorde det ännu roligare. Vi strosade runt, besökte auschwitz och en saltgruva och åt massor av god mat. Allt var så sjukt billigt, speciellt maten vilken gjorde att vi kunde passa på att äta riktigt bra mat på bra restauranger. Polen var över förväntan och det är ett land jag absolut skulle kunna besöka igen!