30.maj.2015


Puss och trevlig helg på er! Själv spenderar jag denna helg med plugg och jobb. 5dagar to go.. Som jag längtar till "sommarlov".

Göteborgsvarvet2015

En helg i underbara Göteborg för att springa Göteborgsvarvet och för att hälsa på Linnea. Jag och Malin åkte ner till Göteborg på fredagen för en myskväll med tacos och film hemma hos Linnea. På lördagen var dagen jag tränat inför länge kommen! Linnea överraskade med att även hon springa och hon som sprungit 8km som mest tog sig runt, riktigt imponerande! Jag tog med runt på 2h 15min och är nöjd och glad över att ha avklarat mitt
första halvmarathonlopp! :) Efter blev det utgång med stela ben..
Tack för en toppenhelg! Göteborg gav verkligen mersmak och det dröjer förhoppningsvis inte allt för länge innan vi ses igen! 

Vårruset 201520 maj och det var dags för babyrunnersteam Örebro att visa vad vi gick för i Vårruset! Jag som fortfarande inte kände mig 100% tog det relativt lugnt och tog mig runt på strax under 29min. Årets första lopp avklarat och nu blir det vila och vitaminer inför årets andra lopp som är på lördag! Börjar bli riktigt pirrig och hoppas så att jag känner mig pigg och stark i helgen!