Helg i hemstadenEn helg i hemstaden för att fira pappa som fyllt år. Passade på att fika med fina Viktoria, mysa med systrarna och jogga genom staden. Älskar att komma hem efter flera månader och springa samma gamla runda som man gjort så många gånger förr. På kvällen blev det vin och plock med mina gamla kollegor som slutade med utgång på Biff och grill. En riktigt rolig helg! 

Superlicious


Jag vet inte vad det är med mig och alltid förvandlas till en husmor när det är dags för tentavecka. Det bakas och städas och på något vis inbillar jag mig att det ska gå lättare att plugga efter. Idag provade jag på att göra chocolate chip cookies från Superlicious gjorde på kikärtsmjöl. Även om inget slår "vanliga" cookies så blev de förvånansvärt bra. Men nu är det slutfikat och färdigstädat och dags att ta tag i globaliseringen!

18.mars.2015


Vilken vecka det har varit! Inte nog med att jag i fredags fick jobb på Ica maxi, så lyckades jag få VG på Microekonomi tentan och dessutom få ett positivt skattebesked. Solen skiner, våren är äntligen här och det känns helt underbart! #lycka